STN EN 206: 2015 (73 2403), Betón. Špecifikácia, vlastnosti, výroba a zhoda. - Marec, Miloš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 206: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 206-1 z apríla 2002 a STN EN 206-9 z novembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: február 2015
Norma je nahradená normou STN EN 206 + A1 z mája 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy