STN ISO 10362-1/Amd 1: 2015 (56 9567), Cigarety. Stanovenie vody v kondenzátoch dymu Časť 1 Metóda plynovej chromatografie. Zmena Amd 1 - Priecelová, Klára (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 10362-1: 2002 obsahuje anglickú verziu ISO 10362-1: 1999/Amd 1: 2011