STN 01 8003: 2015, Zásady bezpečnosti práce v chemických laboratóriách. - Horák, Oldřich; Brajer, Přemysl; Flegrová, Hana; Krajčovičová, Jana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je prekladom ČSN 01 8003: 2002 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 01 8003 z 11. apríla 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oldřich Horák, Přemysl Brajer, Hana Flegrová, Jana Krajčovičová.
Keywords: normy