STN EN 12697-7: 2015 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 7 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltovej zmesi pomocou lúčov gama - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-7: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-7 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 12697-7 z januára 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy