STN ISO 1087-1: 2003 (01 0012), Terminologická práca. Slovník Časť 1 Teória a aplikácia - Jurčacková, Zora; Kostková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 1087-1: 2000