STN ISO 1087-1: 2003 (01 0012), Terminologická práca. Slovník Časť 1 Teória a aplikácia - Jurčacková, Zora; Kostková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 1087-1: 2000
Spracovateľ: Zora Jurčacková, Viera Kostková. Technická normalizačná komisia: TNK 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy