STN ISO 6357: 1997 (01 0144), Dokumentácia. Názvy na chrbtoch kníh a iných publikácií. - Jurčacková, Zora; Krištofičová, Eva; Hrubá, Ivana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6357: 1985