STN ISO 18: 1999 (01 0145), Dokumentácia. Obsah periodík. - Jurčacková, Zora; Hrubá, Ivana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 18: 1981
Spracovateľ: Zora Jurčacková, Ivana Hrubá.
Keywords: normy