STN ISO 23950: 2001 (01 0147), Informácie a dokumentácia. Prenos informácií (Z39.50). Definícia aplikačnej služby a špecifikácia protokolu. - Katuščák, Dušan, 1946- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 23950: 1998