STN ISO 23950: 2001 (01 0147), Informácie a dokumentácia. Prenos informácií (Z39.50). Definícia aplikačnej služby a špecifikácia protokolu. - Katuščák, Dušan, 1946-; Cvik, Oleg; Rakús, Milan; Kostková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 23950: 1998
Spracovateľ: Dušan Katuščák, Oleg Cvik, Milan Rakús, Viera Kostková.
Keywords: normy