STN ISO 3901: 2004 (01 0152), Informácie a dokumentácia. Medzinárodný štandardný kód pre záznamy (ISRC). - Mlynáriková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3901: 2001