Sviatočné pozdravy - Srholec, Anton, 1929-2016 (Slovart, 2014)
Kniha Sviatočné pozdravy je zbierka listov, ktoré Anton Srholec už 27 rokov posiela svojim priateľom a známym pri sviatočných príležitostiach. Listy píše, aby bol v kontakte s ľuďmi. Anton Srholec svojimi slovami šíri vieru, lásku a pozitívnu energiu. Nepoužíva veľké slová, no predsa hovorí o veľkých veciach. Sviatočné pozdravy sú nadčasové a čítať si ich možno po dúškoch každý deň