STN ISO 2384: 1992 (01 0164), Formální úprava překladu. Dokumentace. - Králová, A.; Pech, K.; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2384: 1977
Spracovateľ: A. Králová, K. Pech.
Keywords: normy