STN ISO 5127: 2004 (01 0165), Informácie a dokumentácia. Slovník. - Katuščák, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5127: 2001
Táto norma nahrádza STN ISO 5127-1 z marca 1993 a STN ISO 5127-3a z marca 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Katuščák. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy