STN ISO 832: 1998 (01 0169), Informácie a dokumentácia. Bibliografický popis a odkazy. Pravidlá skracovania bibiografických termínov. - Jurčacková, Zora; Krištofičová, Eva; Hrubá, Ivana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 832: 1994