STN ISO 832: 1998 (01 0169), Informácie a dokumentácia. Bibliografický popis a odkazy. Pravidlá skracovania bibiografických termínov. - Jurčacková, Zora; Krištofičová, Eva; Hrubá, Ivana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 832: 1994
Táto norma nahrádza kapitoly I., II. a III. STN 01 0169 zo 14. 4. 1989
Spracovateľ: Zora Jurčacková, Eva Krištofičová, Ivana Hrubá.
Keywords: normy