STN ISO 5984: 1991 (01 0172), Pokyny pro vypracování a rozvíjení vícejazyčných tezaurů. - Skolek, J.; Pech, K.; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma je prekladom ISO 5964: 1985
Spracovateľ: J. Skolek, K. Pech.
Keywords: normy