STN ISO 5963: 1997 (01 0173), Dokumentácia. Metódy analýzy dokumentov, určenie ich tém a výber indexačných termínov. - Krištofičová, Eva; Jurčacková, Zora; Hrubá, Ivana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 5963: 1985
Spracovateľ: Eva Krištofičová, Zora Jurčacková, Ivana Hrubá.
Keywords: normy