STN ISO 2145: 1997 (01 0184), Dokumentácia. Číslovanie oddielov a pododdielov písaných dokumentov. - Jurčacková, Zora; Krištofičová, Eva; Hrubá, Ivana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 2145: 1978
Táto norma nahrádza STN 01 0184 z 5. 4. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zora Jurčacková, Eva Krištofičová, Ivana Hrubá.
Keywords: normy