STN ISO 4: 2001 (01 0196), Informácie a dokumentácia. Pravidlá skracovania slov z názvov a názvov dokumentov. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Čadilová, Kateřina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 4: 1997 v českom jazyku so súhlasom ČSNI, Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN 01 0196 z 26. 2. 1969 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Mandysová, Viera Kostková, Kateřina Čadilová.
Keywords: normy