STN ISO 3: 1997 (01 0201), Vybrané čísla. Postupnosti vybraných čísel. - Halaj, Martin; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 3: 1973