STN ISO 497: 1997 (01 0201), Pokyny na voľbu postupností vybraných čísel a postupnosti obsahujúcich ďalej zaokrúhlené hodnoty vybraných čísel. - Halaj, Martin; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 497: 1973