STN EN ISO 2538: 2000 (01 0203), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Rady uhlov a sklonov priziem. - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 2538: 1998