STN EN ISO 2538: 2000 (01 0203), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Rady uhlov a sklonov priziem. - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 2538: 1998
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy