STN ISO 3534-3: 2003 (01 0216), Štatistika. Slovník a značky Časť 3 Navrhovanie experimentov - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 3534-3: 1999