STN ISO 3534-3: 2003 (01 0216), Štatistika. Slovník a značky Časť 3 Navrhovanie experimentov - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 3534-3: 1999
Táto norma nahrádza STN ISO 3534-3 z júna 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy