STN ISO 3301: 1993 (01 0235), Statistická interpretace údajů. Porovnání dvou průměrů v případé párových pozorování. - Vorliček, Miloš; Rosa, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3301: 1975