STN ISO 3301: 1993 (01 0235), Statistická interpretace údajů. Porovnání dvou průměrů v případé párových pozorování. - Vorliček, Miloš; Rosa, Zdeněk; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3301: 1975
Spracovateľ: Miloš Vorliček, Zdeněk, Rosa.
Keywords: normy