STN EN 203-1: 2015 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-1: 2014