STN EN 81-20: 2015 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 20 Osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-20: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 81-1 + A3 z mája 2010 a STN EN 81-2 + A3 z mája 2010 v celom rozsahu. STN EN 81-1 + A3 z mája 2010 a STN EN 81-2 + A3 z mája 2010 sa môžu súbežne s touto normou používať do 31. 8. 2017
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2016
Keywords: normy