STN EN ISO 16559: 2015 (64 7401), Tuhé biopalivá. Terminológia, definície a opis (ISO 16559: 2014). - Strigáč, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16559: 2014