STN EN ISO 16559: 2015 (64 7401), Tuhé biopalivá. Terminológia, definície a opis (ISO 16559: 2014). - Strigáč, Július; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16559: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 14588 z júna 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy