STN EN 12697-43: 2015 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 43 Odolnosť proti pohonným látkam - Gillinger, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-43: 2014
Norma je zrušená od 01. 08. 2023 bez náhrady
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-43 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 12697-43 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy