STN EN 13501-6: 2015 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 6 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok reakcie elektrických káblov na oheň - Rástocký, Štefan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-6: 2014