STN EN 13501-6: 2015 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 6 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok reakcie elektrických káblov na oheň - Rástocký, Štefan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-6: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13501-6 z augusta 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 13501-6 z novembra 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 9. 2020
Keywords: normy