STN EN 71-3 + A1: 2015 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 3 Migrácia určitých prvkov - Sulík, Štefan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-3: 2013 + A1: 2014