STN EN 71-3 + A1: 2015 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 3 Migrácia určitých prvkov - Sulík, Štefan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-3: 2013 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 71-3 z februára 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy