STN ISO 5725-1: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 1 Všeobecné zásady a definície - Polák, Marián; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-1: 1994