STN ISO 5725-3: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 3 Medziľahlé miery zhodnosti normalizovanej metódy merania - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-3: 1994
Táto norma spolu s STN ISO 5725-1, STN ISO 5725-2, STN ISO 5725-4, STN ISO 5725-6 nahrádza STN 01 0251 zo 17. 5. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2006
Keywords: normy