STN ISO 5725-4: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 4 Základné metódy stanovenia správnosti normalizovanej metódy merania - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-4: 1994