STN ISO 5725-4: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 4 Základné metódy stanovenia správnosti normalizovanej metódy merania - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-4: 1994
Táto norma spolu s STN ISO 5725-1, STN ISO 5725-2, STN ISO 5725-3, STN ISO 5725-6 nahrádza v celom rozsahu STN 01 0251 zo 17. 5. 1988
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy