STN ISO 2859-1: 2004 (01 0261), Štatistické prebierky porovnávaním Časť 1 Preberacie plány AQL na kontrolu každej dávky v sérii - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje ISO 2859-1: 1999