STN ISO 2859-1: 2004 (01 0261), Štatistické prebierky porovnávaním Časť 1 Preberacie plány AQL na kontrolu každej dávky v sérii - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje ISO 2859-1: 1999
Táto norma nahrádza STN ISO 2859-1 z januára 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Keywords: normy