STN ISO 2859-2: 1992 (01 0261), Statistické přejímky srovnáváním Časť 2 Přejímací plány LQ pro kontrolu izolovaných dávek - Horálek, Vratislav; Rosa, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2859-2: 1985