STN ISO 7873: 2000 (01 0273), Regulačné diagramy aritmetických priemerov s výstražnými medzami. - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7873: 1993