STN ISO 7873: 2000 (01 0273), Regulačné diagramy aritmetických priemerov s výstražnými medzami. - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7873: 1993
Táto norma spolu s STN ISO 7870, STN ISO 7966 a STN ISO 8258 nahrádza STN 01 0265 z 24. 2. 1984 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy