STN ISO 10006: 2004 (01 0325), Systémy manažérstva kvality. Návod na manažérstvo kvality v projektoch. - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu ISO 10006: 2003