STN ISO 10006: 2004 (01 0325), Systémy manažérstva kvality. Návod na manažérstvo kvality v projektoch. - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu ISO 10006: 2003
Táto norma nahrádza STN ISO 10006 zo septembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN ISO 10006 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy