STN ISO/TR 10013: 2003 (01 0370), Návod na dokumentáciu systému manažérstva kvality. - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO/TR 10013: 2001