STN ISO/TR 10013: 2003 (01 0370), Návod na dokumentáciu systému manažérstva kvality. - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO/TR 10013: 2001
Táto norma nahrádza STN ISO 10013 z júna 1998 (01 0370) v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Keywords: normy